Loader
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

Meer informatie over  The Joy Factory? Ga naar https://www.thejoyfactory.com/

Meer informatie over de producten? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact met 2moso op: sales@2moso.com of +31 (0)10 590 30 70

Deel deze pagina
Klik hier voor alle producten of bekijk per categorie:
Mounts
Mount cases
Protection
Mount packs
Kiosk
Overig
Actie

The Joy Factory

The Joy Factory, gevestigd in Irvine, Californië, biedt innovatieve accessoires voor mobiele devices. The Joy Factory is wereldwijd actief en richt zich op het creëren van toegevoegde waarde voor de consument door hoogwaardige accessoires te ontwikkelen die huidige (complexe) technieken met gebruiksgemak verbinden. The Joy Factory stelt zichzelf als doel enkel producten op de markt te brengen die het gebruik van mobiele devices een stuk gemakkelijker en aangenamer maken, vooral in het dagelijkse leven. The Joy Factory biedt een gevarieerd assortiment stands, montagesystemen en cases voor iPhone, iPad en tablets.

Het bedrijf is opgericht door een team van designers met meer dan 40 jaar ervaring in de Consumer Electronics sector. The Joy Factory is uitgeroepen als International CES Innovations ‘2013 Design and Engineering Awards Honoree’ en genoemd als een van de ‘Top 5 Mobile Case Brands’ in About.com Reader’s Choice Awards.