Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title
$title

CoverMyBack 2+

Adviesprijs incl. BTW€ 34,95

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!


Beschrijving

Een fietsproduct met focus op comfort en veiligheid in stijl, krijgt met de vernieuwde CoverMyBack2 series een volgende stap. Met de samenwerking van 2 Nederlandse bedrijven er in een praktische zadelrail bracket een minimalistisch spatbord én een achterlicht geïntegreerd. CloseTheGap werkt voor de verlichting samen met Spanninga. De krachtige en brede COB led zorgt ervoor dat je van achteren goed gezien wordt. Je klikt de lampmontage-elastiek in een handomdraai los, handig voor wanneer je de accu wilt opladen via een micro usb kabel. De bevestiging van de lamp aan de adapter is hierna in een handomdraai weer te maken.

Voor de plaatsing van het spatbord heeft CloseTheGap een uniek mechanisme ontworpen: je klikt het spatbord vast door deze op de rail te schuiven. Losmaken gaat door het indrukken van de knop en tegelijkertijd de beschermer naar achteren te trekken.

Het spatbord komt ook los van de adapter wanneer je per ongeluk er met je been tegenaan komt bij op- of afstappen. Gebeurt dit dan kun je het spatbordje in een handomdraai weer terug op de rail klikken. De CoverMyBack2+ is op drie manieren te gebruiken: als spatbord, achterlicht, of als een combinatie van spatbord en achterlicht.

Lamp specificaties:
- 30 Lumens
- Accu intern
- USB oplaadbaar
- 3 standen (fel – eco – knipper)
- Eco modus 8 uur / knipper - 10 uur / 5 uur felle stand

Voordelen
- Lamp zit op de beste plek op ooghoogte automobilisten
- Zadelrail montage beschadigt je zadelpen niet
- Spatbord blijft goed op zijn plek zitten
- Krachtige COB led lamp waarmee je goed gezien wordt


Specificaties

ArtikelcodeCTG0047
EAN Code7435135055039
MerkCloseTheGap
SerieCoverMyBack
TypesOverig