Loader

Gezondheidszorg

De technologie ontwikkelt zich steeds verder en ziekenhuizen en andere zorginstellingen maken op steeds grotere schaal gebruik van innovatieve producten. Dit om het werk van hun personeel te verlichten en ook hun levens beter te beschermen. Bovendien wenden zorgverleners zich steeds meer tot virtuele zorgoplossingen om hun patiënten snelle en effectieve diagnoses te kunnen bieden. Hier bieden producten van The Joy Factory zeker een uitkomst om de overgang naar een meer digitaal gerichte gezondheidszorg makkelijker te maken.

 

Productiviteit verhogen

Tablets zijn ideaal om elektronische patiëntendossiers bij te werken gedurende het consult. Door het gebruik van tablets, meer aandacht aan de patiënt besteden en minder tijd aan administratieve taken en papierwerk. Alle informatie kan elektronisch worden verzameld, van toestemmingsformulieren tot elektronische ondertekeningen. Ze kunnen makkelijk worden meegenomen door het hele ziekenhuis en met een macrobiotische case blijft het ook nog eens erg veilig!


Zelf service

Patiënten die zelf kunnen zelf inchecken waardoor er minde patiëntencontact is. Daarnaast helpt de zelf-service in het stroomlijnen van administratieve taken en worden medische facturaties en contact tussen arts en patiënt makkelijker.


Interactieve entertainment

Tablets kunnen natuurlijk ook een uitkomst bieden om patiënten te vermaken tijdens het wachten tot ze gezien kunnen worden. Qua entertainment kan er dan natuurlijk zelf een keuze worden gemaakt of dit informatief moet zijn, of gewoon amusement. Dit zorgt ervoor dat patiënten op een comfortabele manier kunnen wachten.


Een selectie voor jou

  • Optionele accessoires die mogelijkheden uitbreiden
  • Gemakkelijk te reinigen en onderhouden
  • Te vergrendelen en blijft op zijn plaats
  • Flexibel en eenvoudig in gebruik

Agilego

Agilego

Kastje

Stroom hub

Mandje

Mandje

Tafelblad

Verstelbaar tafelblad

Designs voor de volgende tablets:

2moso is the officiële distributeur van The Joy Factory in Europa. Wil je meer informatie, producten testen of reseller worden? Vul dan onderstaand contactformulier in en onze TJF specialist neemt contact met je op. of neem zelf contact op via tel 010 – 590 3070.

 

Bedrijf
Contactpersoon
E-mail
Telefoonnummer
Website
Interesse
BeschikbaarheidOmschrijving
(Velden met een | zijn verplicht)


Ben je er al uit? Bestel dan nu bij één van onze partners.