Loader

The Joy Factory

The Joy Factory creeërt met haar producten een werkomgeving waar je je handen vrij hebt. TJF zorgt met haar filosofie van combineren dat alle cases, mounts en bijpassende accessoires met elkaar gecombineerd kunnen worden. TJF kenmerkt zichzelf door het ontwerpen van duurzame en functionele producten van hoogwaardige kwaliteit. Gevestigd in Californië is het bedrijf al snel uitgegroeid tot een essentiële leverancier van robuuste oplossingen voor een breed scala aan industrieën, zoals de gezondheidszorg, logistiek & transport en de industrieën.

functioneel · duurzaam · hoogwaardige kwaliteit

The Joy Factory staat bekend om de mogelijkheid van het combineren van de diverse producten. Een werkomgeving waarin jij je handen vrij hebt is het ultieme doel. De producten kunnen los van elkaar gebruikt worden, maar worden juist versterkt door onderstaande stappen te combineren.

IJzersterke Cases

Om te beginnen met bouwen aan jouw oplossing begin je met het uitzoeken van een case die het beste past bij jouw situatie. De aXtion lijn beschermt je tablet tegen vallen en stoten en zijn vaak waterafstotend. Zo ben je er zeker van dat je tabletinvestering goed beschermd is op de werkvloer.

Vederlichte mounts

De tweede opgave is de juiste mount kiezen. Het MagConnect systeem is ontworpen om de kloof tussen je table en zijn omgeving te overbruggen. Elke mount is ontworpen met een unieke bevestigingsvoet om van dienst te kunnen zijn in zowel permanente als tijdelijke settings. Elke mount is voorzien van een zeer sterke magneet waarmee je je tablet razendsnel kan vevestigen en verwijderen. Door het gebruik van koolstofvezel is de mount verrassend licht en toch ongelooflijk sterk!

Universele accessoires

Een werkomgeving waarbij je je handen vrij hebt is het doel van The Joy Factory. De twee bovenstaande stappen zorgen daar al gedeeltelijk voor en met deze laatste stap bereik je helemaal het gewenste effect! Alle onderstaande accessoires zijn universeel dus kunnen gecombineerd worden.

Sectoren

TJF producten kunnen worden gebruikt in veel verschillende omgevingen. Voor een aantal sectoren zijn er zelfs specifieke producten ontwikkeld speciaal voor de vraag vanuit deze sector. Onderstaande 4 sectoren hebben ieder hun eigen ontwikkelde producten.

 

Designs voor de volgende tablets:

2moso is the officiële distributeur van The Joy Factory in Europa. Wil je meer informatie, producten testen of reseller worden? Vul dan onderstaand contactformulier in en onze TJF specialist neemt contact met je op. of neem zelf contact op via tel 010 – 590 3070.

 

Bedrijf
Contactpersoon
E-mail
Telefoonnummer
Website
Interesse
BeschikbaarheidOmschrijving
(Velden met een | zijn verplicht)


Ben je er al uit? Bestel dan nu bij één van onze partners.