Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title
$title
$title
$title
$title
Stryd with Wind Detection

Stryd with Wind Detection

Adviesprijs incl. BTW€ 229,00

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!


Beschrijving

Stryd is de allereerste tool die is ontwikkeld voor hardlopers om de invloed van de wind te meten. Stryd rapporteert het extra vermogen dat nodig is om luchtweerstand te overwinnen. Met de Stryd weet je hoeveel kracht je nodig hebt om tegen de wind in te lopen, de energie die wordt bespaard als je met de wind mee rent of de energie die wordt bespaard als je in een groep loopt (draften). Stryd geeft hardlopers de mogelijkheid om van de wind een meetbare en prestatie verhogende kracht te maken.

- Nieuwe wind opname mogelijkheden
De gehele structuur van de pod is ontworpen om wind te vangen. De extreme behuizing en interne componenten zijn opnieuw ontworpen, met name om de lucht en de wind waar je doorheen loopt te analyseren.
- Nieuwe toegevoegde omgevingssensoren
Met temperatuur- en vochtigheidssensoren kun je de omgeving in je voordeel gebruiken.
- Nieuwe toegevoegde magnetosensor
Een magnetosensor is toegevoegd om verschillende nieuwe plannen mogelijk te maken, inclusief verbeterde nauwkeurigheid (om toekomstige updates mogelijk te maken).
- Sterk uitgebreide opslag
64x uitgebreide opslag in Stryd zal zowel langer gegevens verzamelingen en gegevens zullen met meer precisie worden verzameld.
- Nieuw, licht systeem met hoge leesbaarheid
Het nieuwe licht indicator systeem van Stryd maakt indicaties zoals opladen, volledig opgeladen, koppelen en draadloze verbindingen duidelijk en gemakkelijk te zien, vooral in zonnige omstandigheden.
- Prettige pod- en clipervaring
Stryd's vastklikken en loskoppel systeem is super soepel en moeiteloos, waardoor het schakelen tussen schoenen een fluitje van een cent wordt en het toevoegen van veiligheid wanneer deze op de schoen is geklikt.
- Verhoogd antenne gebruik
Het antenne-bereik van de Stryd is enorm toegenomen, zodat je kunt vertrouwen op elk gegeven dat binnenkomt.


Specificaties

ArtikelcodePE931
EAN Code0863210000242
MerkStryd