Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title
$title

AB88 Sport armband

Adviesprijs incl. BTW€ 24,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!


Beschrijving

- De Tune Belt AB88 is onder andere geschikt voor de volgende populaire smartphones: iPhone 6(s), iPhone 7, iPhone en iPhone X, Samsung Galaxy S6, S7
- Licht van gewicht (zacht netropreen)
- Voor hoofdtelefoons uitsparingen aan de boven- en onderkant
- Schuurt niet op de huid
- Reflecterend logo

Gemak:
De smartphone kan rechtop of ondersteboven in de AB88 waardoor je het scherm altijd goed kunt aflezen. Voor de hoofdtelefoon zijn aan de boven- en onderkant uitsparingen. Het touchscreen van de smartphone kun je volledig bedienen door het transparante beschermende venster. De sportarmband is voorzien van een handig lipje waarmee je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten. De Tune Belt AB88 is uitwasbaar (handwas, lauwwarm water gebruiken).

Comfort:
De AB88 is gemaakt van lichtgewicht neopreen ( welbekend van duikpakken ) materiaal en is zeer comfortabel. Het materiaal is duurzaam, zakt niet af en schuurt niet op de huid. Je hebt dus geen last van irritaties of een branderig gevoel op je arm tijdens het sporten. De verstelbare armband is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk ( EX3 ) verkrijgbaar.

Bescherming
Het zachte neopreen beschermt de smartphone tegen krassen en zweet terwijl je aan het sporten bent. Tevens is de AB88 voorzien van een reflecterend logo waardoor je beter opvalt tijdens het hardlopen in het donker.


Specificaties

ArtikelcodeAB88
EAN Code0080274228881
MerkTune Belt
Geschikt vooriPhone X(s)