Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title

AB87RP Sport armband reflecterend roze

Merk
Tune Belt
Kleur
Pink
Geschikt voor
iPod touch 5G / iPhone 5C / iPhone SE / iPhone 5(S)
ArtikelcodeAB87RP
 
Adviesprijs incl. BTW€ 24,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!

Deel

Beschrijving

- De Tune Belt AB87 reflective pink is speciaal op maat gemaakt voor de iPhone 5 modellen. Op de verpakking is ook duidelijk de iPhone 5 weergegeven:
Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 5C, Apple iPod Touch 5G, Apple iPhone SE
- Licht van gewicht (zacht netropreen)
- Voor hoofdtelefoons uitsparingen aan de boven- en onderkant
- Schuurt niet op de huid
- Reflecterend materiaal

Gemak:
De smartphone kan rechtop of ondersteboven in de AB87 reflective pink waardoor je het scherm altijd goed kunt aflezen. Voor de hoofdtelefoon zijn aan de boven- en onderkant uitsparingen. Het touchscreen van de smartphone kun je volledig bedienen door het transparante beschermende venster. De sportarmband is voorzien van een handig lipje waarmee je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten. De Tune Belt AB87 is uitwasbaar (handwas, lauwwarm water gebruiken).

Comfort:
De AB87 reflective pink is gemaakt van lichtgewicht neopreen ( welbekend van duikpakken) materiaal en is zeer comfortabel. Het materiaal is duurzaam, zakt niet af en schuurt niet op de huid. Je hebt dus geen last van irritaties of een branderig gevoel op je arm tijdens het sporten. De verstelbare armband is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk ( EX3 ) verkrijgbaar.

Bescherming
Het zachte neopreen beschermt de smartphone tegen krassen en zweet terwijl je aan het sporten bent. Tevens is de AB87 reflective pink is volledig uitgevoerd in opvallend reflecterend materiaal voor extra zichtbaarheid in het donker. Sport veilig!