Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title

AB73 sport armband

Adviesprijs incl. BTW€ 19,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!


Beschrijving

- Geschikt voo rApple iPod Nano 3G
- Comfortabel neopreen materiaal
- Zakt niet af
- Lusje voor overtollig snoer
- Schuurt niet op de huid
- Transparant beschermend venster
- Reflecterend logo

Gemak:
De iPod Nano kan rechtop of ondersteboven in de AB73 waardoor je het scherm altijd goed kunt aflezen. Voor de hoofdtelefoon zijn aan de boven- en onderkant uitsparingen. Het touchscreen kun je volledig bedienen door het transparante beschermende venster. De sportarmband is voorzien van een handig lipje waarmee je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten. De Tune Belt AB73 is uitwasbaar (handwas, lauwwarm water gebruiken).

Comfort:
De AB73 is gemaakt van lichtgewicht neopreen ( welbekend van duikpakken) materiaal en is zeer comfortabel. Het materiaal is duurzaam, zakt niet af en schuurt niet op de huid. Je hebt dus geen last van irritaties of een branderig gevoel op je arm tijdens het sporten. De verstelbare armband is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk ( EX3 ) verkrijgbaar.

Bescherming
Het zachte neopreen beschermt de iPod tegen krassen en zweet terwijl je aan het sporten bent. Tevens is de AB73 voorzien van een reflecterend logo waardoor je beter opvalt tijdens het hardlopen in het donker.


Specificaties

ArtikelcodeAB73
EAN Code0080274109074
MerkTune Belt