Loader
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

Woodcessories Stone Collectie

Meer info over 2moso? Kijk bij de menu items helemaal links bovenin.

Deel deze pagina

Woodcessories Stone Collectie

Verwelkom de allereerste iPhone en MacBook case gemaakt met écht, natuurlijk steen... Woodcessories komt met een prachtige Stone Collectie.

Woodcessories Stone Collectie

Flexibel, natuurlijk steen, onderscheidende features én een uniek gevoel: het is tijd om de markt van iPhone en MacBook cases eens even flink wakker te schudden! Zeg hallo tegen de nieuwe iPhone cases en MacBook skins van Woodcessories, gemaakt van écht steen. Deze collectie weerspiegelt de natuur op de meest mooie en dynamische manier tot nu toe... Alle cases zijn 100% uniek, dit komt doordat iedere case of skin gemaakt is van een ander deel steen. Na verloop van tijd ontwikkelen de hoogwaardige materialen in de case zich alleen maar meer en bij langdurig gebruik zal je case nog meer gaan glanzen.
Naast de prachtige looks beschermt de case ook nog eens goed. De EcoCases voor de iPhone bevatten een valbestendig Airshock frame van zacht siliconen materiaal. Deze beschermt je scherm ook nog eens. De EcoCases zijn er voor de iPhone 7 (Plus), 8 (Plus) en iPhone X. De MacBook EcoSkins zijn er voor alle MacBook modellen.

Binnenkort online!