Loader
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

Professioneel fotograferen!

Meer informatie over 2moso? Kijk bij de menu items helemaal links bovenin.

Deel deze pagina

Professioneel fotograferen!

Ben jij nog niet zo handig met de camera van je iPhone? Zonde! Lees hier hoe het boek 'Professioneel fotograferen met de iPhone' jou kan helpen!

De onderwerpen

In het boek 'Professioneel fotograferen met de iPhone' van Visual Steps kun je precies lezen hoe de app Camera op je iPhone werkt. Zo kun je er optimaal gebruik van maken. In het boek staan verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld; uitleg over de app Camera, hoe je foto's maakt en de verschillende fotografieopties van de iPhone, hoe je je foto's kunt ordenen, tonen en delen, hoe je je foto's kunt bewerken met de app Foto's of met Adobe Lightroom en hoe je video's maakt, bewerkt en deelt.

Het boek

Ga met de gids aan de slag en maak de meest professionele foto's die je ooit met een iPhone hebt gemaakt. Door de constante innovaties van Apple en de geïntegreerde camera levert deze smartphone foto's van een zeer hoge kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat de iPhone door zeer veel mensen gebruikt wordt om foto's te maken, zelfs door fotografen van over de hele wereld.

Klik hier om het boek te bestellen!