Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

Onmisbare accessoires voor je nieuwe iPhone SE!

Meer info over 2moso? Klik bij de menu items helemaal links bovenin. 

Deel deze pagina

Onmisbare accessoires voor je nieuwe iPhone SE!

Bij een nieuwe iPhone horen nieuwe accessoires... Lees hier welke must-haves 2moso voor jou heeft opgesomd!

De iPhone SE 2020 is de nieuwste iPhone van Apple en wordt ook wel gezien als de opvolger van de iPhone SE. Eigenlijk is het de directe vervanger van de iPhone 8, die uit het assortiment is verdwenen. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren en drie opslagcapaciteiten. 2moso heeft drie must-have accessoires voor jou op een rijtje gezet! 


1. iPhone case
Eén van de belangrijkste dingen voor een nieuwe iPhone, een goede case. LAUT heeft verschillende cases in het assortiment waarmee je iPhone beschermd is maar waarmee je er tegelijkertijd ook stylish verantwoord bij loopt! Klik hier voor alle cases van LAUT voor de iPhone SE! 

2. Screenprotector 
Naast een goede case is het ook zaak dat je de veiligheid van je scherm waarborgt door middel van een goede screenprotector. Invisible Shield heeft verschillende screenprotectors in het assortiment die precies voldoen aan jouw behoefte zoals privacy, 360° dekking of gewoon goede bescherming. Bekijk hier alle screenprotectors van Invisible Shield!

3. Universal Wireless Charging Pad
Met dit draadloze oplaadstation zorg je ervoor dat je, ook met je nieuwe iPhone, altijd bereikbaar bent! De Wireless Charging Pad laadt je iPhone SE op door middel van de Qi Wireless technologie. Meer informatie? Klik hier!