Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

Nét wat meer meters met onze audio mogelijkheden!

Meer info over 2moso? Klik bij de menu items helemaal links bovenin. 

Deel deze pagina

Nét wat meer meters met onze audio mogelijkheden!

In deze tijden van Corona besluiten veel mensen weer te gaan sporten. Je maakt natuurlijk nét nog een paar meters of minuten extra als je naar een lekker up-tempo liedje luistert. Daarom hebben we in dit artikel meerdere items uit ons assortiment voor je op een rijtje gezet.

In deze tijden van Corona besluiten veel mensen weer te gaan sporten. Je maakt natuurlijk nét nog een paar meters of minuten extra als je naar een lekker up-tempo liedje luistert. Daarom hebben we meerdere items uit onze collectie op een rijtje gezet in dit artikel. Zo kun je kiezen wat het beste bij je past:

§  De Fly Sport Bursts van Brazen zijn lichtgewicht, draadloze Bluetooth oortjes met een batterijduur van 10 uur. De IPX5 waterdichte classificatie kan zweet en lichte regen aan, en de meerpuntsverbinding maakt het mogelijk om twee streaming apparaten tegelijk te koppelen. De Fly Sport Bursts zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en hebben een verkoopprijs van € 49,99 per stuk en zijn hier verkrijgbaar!

§  Met de nieuwe Airtime Pro oortjes van iFrogz kun je tot 20 uur lang genieten van je muziek. Bovendien kun je met de ingebouwde microfoon eenvoudig hands-free bellen. Ze zijn ook bestand tegen lichte regen en transpiratie; daardoor kun je ze onder alle omstandigheden gebruiken. De oortjes zelf laden op in de Truly Wireless oplaadcase en de batterij van de oplaadcase wordt opgeladen via USB-C. De Airtime oortjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en hebben een verkoopprijs van € 69,99 per stuk en zijn hier verkrijgbaar!

§  De Earhoox zijn praktische clips die je om je ear- of airpods heen klikt. Hierna steek je de Earhoox eenvoudig in je oren en nu ben je er zeker van dat je oortjes niet uitvallen tijdens het sporten. Deze clips zijn een eenvoudige en budgetvriendelijke manier om ervoor te zorgen dat je comfortabel kan sporten met je oortjes in. Daarnaast zijn ze ook bestand tegen lichte regen en transpiratie. De Earhoox zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en blauw en hebben een verkoopprijs van € 12,99 per stuk en zijn hier verkrijgbaar!