Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

Megmeister UltraFris!

Meer info over 2moso? Kijk bij de menu items helemaal links bovenin. 

Deel deze pagina

Megmeister UltraFris!

Megmeister introduceert de nieuwe UltraFris collectie! Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor atleten om ook tijdens de warme zomerdagen optimaal te kunnen genieten van een workout.

De UltraFris collectie van Megmeister beschikt over een innovatief koelsysteem dat je lichaam op de optimale temperatuur houdt, waardoor jij geen onnodige energie verliest! 

Optimaal koelsysteem 
De artikelen uit de UltraFris collectie bevatten een speciale technologie die je lichaam koel houdt. Wanneer je lichaam begint te transpireren wordt de UltraFris techniek door middel van rijwind direct geactiveerd. Dit heeft als gevolg dat je lichaam direct wordt afgekoeld waardoor energieverlies wordt beperkt!

Prestatiewinst voor atleten
Het is officieel bewezen dat de prestaties van sporters worden verbeterd door middel van allerlei verschillende koelmethoden. Met deze kennis op zak heeft Megmeister de nieuwe UltraFris technologie ontwikkeld om zo atleten niet alleen verkoeling en comfort te bieden maar ook om hen te helpen prestaties te verbeteren!

Zo blijf je koel en beschermd
Naast het bieden van verkoeling is de stof van de UltraFris artikelen rekbaar en sluit het naadloos aan op de huid. Het biedt comfort en vermindert wrijving tijdens het sporten. Als de temperatuur buiten stijgt, houdt de stof je koel en beschermd tegen de zon dankzij de ingebouwde UPF 50! 

De UltraFris Pro Cycling lijn bestaat uit Cycling Jerseys, Arm Coolers en Skull Caps. De artikelen komen in een verscheidenheid aan maten en kleuren, voor iedereen wat wils dus!