Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

De nieuwste Kickr V5

Deel deze pagina

De nieuwste Kickr V5

Wahoo heeft alweer de 5e generatie van de KICKR gelanceerd. De nieuwste versie brengt verbeteringen op alle vlakken en is nog preciezer en realistischer geworden.

Wahoo heeft alweer de 5e generatie van de KICKR gelanceerd. De nieuwste versie brengt verbeteringen op alle vlakken en is nog preciezer en realistischer geworden. De meest in het oog springende verbetering zijn de nieuwe AXIS feet die er voor zorgen dat de renner op een realistische manier van links naar rechts beweegt en automatische kalibratie.


Automatische kalibratie

Ook is een automatische kalibratie toegevoegd aan de nieuwste KICKR. Hij doet automatisch een Spindown zodat je nooit meer hoeft na te denken over of je KICKR wel goed gekalibreerd is voor een race. Wanneer je tijdens je training of race het vliegwiel laat uitlopen herkent de KICKR dit en start vanzelf het kalibratie proces. Hiermee blijft de krachtmeting van de KICKR altijd zo nauwkeurig mogelijk en rond de 1%.

Zijwaartse beweging

Om de meest realistische indoor smart trainer te maken heeft Wahoo Fitness dit keer gekeken naar de zijwaartse beweging die een rijder maakt. Tijdens een sprint of beklimming kan een rijder flink naar links en naar rechts bewegen en om dit gevoel ook indoor te krijgen heeft Wahoo AXIS feet toegevoegd. Dit zijn drie verschillende soorten voetjes die onder de linker en rechter poot gemonteerd worden die meer of minder zijwaartse beweging mogelijk maken.

AXIS feet

Deze AXIS feet zullen ook beschikbaar komen als losse accessoire voor alle eerdere KICKR modellen. Uiteraard werken ze perfect samen met de KICKR CLIMB en zijn ze eenvoudig te verwisselen.

We verwachten de eerste levering AXIS feet in september te ontvangen. De adviesprijs is 79,99 euro.

Stil, duurzaam en toekomstbestendig

De nieuwe KICKR is verder zo stil als maar zijn kan. Je hoort alleen het ratelen van de ketting over de tandwielen. Atleten prijzen deze stilte en de duurzaamheid van Wahoo’s producten en deze smart trainer hoort daar, na uitgebreide testen, natuurlijk ook bij. Daarnaast is deze trainer klaar voor de toekomst met een nieuwe poort aan de achterkant die er voor zorgt dat wat er ook aan mogelijkheden komt om je trainer te verbinden, deze KICKR er klaar voor zal zijn.

De prijs van de nieuwe Wahoo KICKR blijft zoals die was, 1.199 euro. Als je nu een bestelling plaatst verwachten we deze begin september uit te leveren door de bestaande backorders van de 4e generatie en geplaatste pre-orders. Alle orders voor de KICKR 4e generatie zijn omgezet naar de nieuwe.