Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

De ELEMNT ROAM

Meer info over 2moso? Kijk bij de menu items helemaal links bovenin.

Deel deze pagina

De ELEMNT ROAM

De ELEMNT ROAM is de nieuwste toevoeging in Wahoo's ELEMNT collectie.

Deze ELEMNT ROAM is makkelijk in gebruik door de gratis begeleidende app. Deze app biedt je de mogelijkheid om je instellingen aan te passen, trainingsschema’s te configureren en sensoren te koppelen. Daarnaast kun je je ritgeschiedenis opslaan en synchroniseer je trainingen automatisch naar je trainingsapps.

Het scherm is gemaakt van Gorilla Glass. Dit zorgt voor levendige en kristalheldere kleuren. Hiermee kun je je gegevens en route beter zien dan ooit tijdens je rit.

Daarnaast maakt het ook niet uit of je voorkeur hebt voor zeer nauwkeurige route aanwijzingen, of je gewoon de snelste route naar huis wilt. Voor beide mogelijkheden is de ELENT ROAM de beste optie.

 

-       Ontvang telefoontjes, berichten en e-mails tijdens je rit (of zet dit uit door de ‘niet storen’ modus aan te zetten).

-       Lokaliseer je vrienden en andere ELEMNT ROAM gebruikers met je huidige locatie of deel je locatie met vrienden door berichten of e-mail.

-       Koppel met je KICKR Smart Trainers zodat je in vier verschillende modi kunt trainen: Route Simulation, ERG, Level of Passive.

-       Ontvang nieuwe aanwijzingen op het scherm voor nieuwe routes of gebruik de Take Me Anywhere functie. Deze functie kun je gebruiken om een geoptimaliseerde fietsroute te genereren met nauwkeurige route aanwijzingen.

 

Andere nieuwe functies op de ROAM zijn onder meer omgevingslichtsensor die automatisch de achtergrondverlichting van het scherm in-of uitschakelt en de helderheid van het scherm en Quick Look-leds aanpast door veranderende lichtomstandigheden, binnen of buiten; en een geïntegreerde buitenmontage (patent aangevraagd) die de ROAM een slank uiterlijk geeft. De ROAM interface bevat verschillende nieuwe Smart Navigation-functies die rechtstreeks op de computer toegankelijk zijn, waaronder:

-       Get Me Started – Navigeert fietsers naar het begin van hun route.

-       Back on Track – Navigeert feiters terug naar hun route als ze een verkeerde afslag nemen.

-       Take Me To – Hiermee kunnen fietsers een locatie op hun ROAM selecteren met behulp van de nieuwe functie voor in- en uitzoomen en een routebeschrijving naar die locatie opvragen.

-       Saved Locations – Gemakkelijke routes naar locaties die zijn opgeslagen op de ROAM.

-       Route to Start – Vind de kortste route terug naar het begin van je rit.

-       Retrace Route – Keer gemakkelijk om tijdens je route naar het begin punt via de originele route.