Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

ADAM elements

Meer info over 2moso? Kijk bij de menu items helemaal links bovenin. 

Deel deze pagina

ADAM elements

ADAM elements is een nieuw merk binnen het assortiment van 2moso en biedt een breed scala aan producten op het gebied van hubs, power, flash drives en kabels.

ADAM elements heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Taiwan en bedient vanuit daar de wereldwijde markt. 2moso heeft een selectie gemaakt van verschillende soorten hubs, power, flash drives en kabels en zal zich hiermee gaan richten op de B2B markt. Wat ADAM elements onderscheidt van andere merken op de markt is dat ze op al hun producten 3 jaar lang garantie hebben! 

Soorten artikelen

ADAM heeft ten eerste veel verschillende Hubs in het assortiment. Met deze Hubs kun je meerdere apparaten tegelijk opladen. De CASA Hub Pro heeft bijvoorbeeld wel 11 verschillende ingangspoorten. De CASA Hub i4 is juist weer één van de smalste, dunste Hubs op de markt en speciaal ontworpen voor de iPad Pro. 

Naast de Hubs biedt ADAM ook diverse USB-C kabels en accessoires. De CASA F13 is bijvoorbeeld een USB-C connector die USB-C type naar standaard USB-A omzet.

Tot slot heeft ADAM elements ook meerdere Power Adapters. Ook hiermee kun je verschillende apparaten tegelijk opladen. De CASA 07 is bijvoorbeeld een oplaadstation die speciaal is ontworpen om je kabels op te laden terwijl je aan het werk bent. De CASA 07 heeft namelijk een wireless Charging Pad op de bovenkant waarmee je je smartphones draadloos kunt opladen!

Wil je meer informatie over alle artikelen van ADAM elements? Klik dan hier!