Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

2moso uitgeroepen tot FD Gazelle 2020

Meer info over 2moso? Kijk bij de menu items helemaal links bovenin!

Deel deze pagina

2moso uitgeroepen tot FD Gazelle 2020

Wij zijn enorm trots! 2moso is uitgeroepen tot FD Gazelle 2020 dankzij een krachtige samenwerking van het 2moso-team met onze klanten en onze leveranciers.

Wij zijn enorm trots! 2moso is uitgeroepen tot FD Gazelle 2020 dankzij een krachtige samenwerking van het 2moso-team met onze klanten en onze leveranciers. Het is goed om even stil te staan bij mooie resultaten en successen, want voor de 5e keer een FD Gazellen Award winnen vinden wij een hele eer! En dat in het in alle opzichten bijzondere jaar 2020... niet in de laatste plaats omdat wij in dit jaar ons 15-jarig jubileum vieren. Twee mooie mijlpalen in één jaar!


FD Gazellen is een initiatief van het Financieel Dagblad om groeiende bedrijven in de spotlight te zetten. Ook in 2020 blijkt 2moso één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland te zijn. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2017-2019).


Naast omzetgroei wordt ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegewogen. De groei van het personeelsbestand (vast en flexibel, in fte's gemeten) is een indicator voor een bijdrage aan de werkgelegenheid en de winstgevendheid (nettowinst op de omzet) is een indicator in welke mate een bedrijf toegevoegde waarde biedt. De omzetgroei wordt voor 50% meegewogen en groei van werknemers en winstgevendheid elk voor 25%.


Extra prijzen op 19 november

De FD Gazellen worden ingedeeld naar categorieën en per categorie worden drie extra prijzen (de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award) aan de top drie uitgedeeld. Op donderdag 19 november worden deze extra prijzen bekendgemaakt.


Bedankt!

"Het winnen van een FD Gazellen Award is uiteraard niet mogelijk zonder onze klanten en leveranciers. Wij willen iedereen dan ook bedanken voor de mooie samenwerking en het gestelde vertrouwen in ons. En natuurlijk ook een woord van dank aan alle 2moso collega's, een sterke motivatie en het professionele werk dat zij leveren is onmisbaar voor onze groeiende organisatie", aldus de directie van 2moso: René Knierim, Ellis van Baalen, Job Pijpers.


Over 2moso

2moso verzorgt sinds 2005 import en exclusieve distributie in de Benelux van internationale A-merken die onder andere accessoires ontwikkelen voor wielrenners en hardlopers. Eerder won 2moso ook al FD Gazellen Awards. In de jaren 2010/2011/2012/2013 zijn deze Awards uitgereikt binnen de categorie Klein.