Loader
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title

Powerstation Plus XL 10K Black

Merk
mophie
Kleur
Black
Artikelcode401101678
 
Adviesprijs incl. BTW€ 99,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!

Deel

Beschrijving

Wanneer je onderweg bent, is het laatste wat je wilt, gedoe met opladers en adapters. Het powerstation Plus XL heeft een geïntegreerde micro-USB naar Lightning-switchpuntkabel en een 10W USB-A-poort, dus je hebt alles wat je nodig hebt om je apparaten op te laden. Wanneer de geïntegreerde schakelaarkabel niet wordt gebruikt, kan deze handig in de zijkant van de batterij van het krachtstation worden gestoken, dus hij is daar wanneer je hem nodig hebt en netjes opgeborgen als je hem niet nodig hebt.
- De 10.000 mAh batterij levert uren stroom op uw apparaten: tot 34 extra uren stroom voor je smartphone, tot 14 extra uren voor een kleine tablet en tot 9 uur voor een grote tablet.
- Laad de powerstation plus XL draadloos op door het op een draadloze oplaad pad of een Qi-compatibele lader te plaatsen.
- De powerstation plus XL heeft een geïntegreerde kabel met een micro-USB-aansluiting en een verlichtingsconnector, zodat je elk apparaat met een micro-USB- of Lightning-poort kunt opladen.
- Op de 10 W USB-A-uitgang kun je een compatibel apparaat opladen of draagbaar terwijl de geïntegreerde kabel een ander oplaadt. Op zichzelf gebruikt, kan de USB-A-poort compatibele USB-apparaten en wearables opladen bij hoge snelheden - tot 2,1 A.
- De geïntegreerde vierledige LED-stroomindicator geeft de laadstatus en de huidige levensduur van de batterij weer, zodat je altijd weet hoeveel stroom je nog hebt.