Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title
$title
$title

Global Powerstation Hub 6000mAh

Adviesprijs incl. BTW€ 99,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!


Beschrijving

- Gebruik de USB-C PD poort om de hub te herladen of gebruik dezelfde om een apparaat met de hoogst mogelijke snelheid op te laden.
- Noor meer gedoe met kabels. Plaats eenvoudig je Qi-compatibele smartphone op het oplaadoppervlak van de powerstation hub en druk op de knop om je apparaat van stroom te voorzien.
- Dankzij het draagbare ontwerp past de powerstationhub eenvoudig in je tas, zodat je al je apparaten waar dan ook kunt opladen.
- Je hebt geen kabels nodig om dit powerstation op te laden. Met de ingebouwde wisselstroomtanden kun je het powerstation eenvoudig opladen door hem op elk stopcontact aan te sluiten.
- Laad handig meerdere apparaten tegelijk op met de twee USB-A poorten, USB-C PD poort en draadloos oplaadoppervlak.
- Schakel de krachtcentrale in en uit met de LED-statusindicator of druk erop om de batterij-niveaus of laadstatus weer te geven.

De powerstation hub is je nieuwe go-to voor stroomvoorziening. Waar je ook bent, met inklapbare wisselstroomtanden kun je de powerstation hub gebruiken als een muurlader wanneer je in de buurt bent van een stopcontact. De ingebouwde 6,000 mAh batterij houdt je smartphone de hele dag opgeladen. Dankzij een ingebouwd draadloos oplaadoppervlak kun je de powerstation hub ook gebruiken als een draadloze, draagbare batterij.


Specificaties

Artikelcode401102475
EAN Code0848467081114
Merkmophie