Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title
$title
$title
$title

Rugged Black iPhone 11 Pro Max

Adviesprijs incl. BTW€ 34,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!


Beschrijving

Met een Rugged Wireless Case om je iPhone 11 Pro Max, weet je zeker dat je telefoon bestand is tegen elke slip of val tot 6 meter. Met de ingebouwde magnetische technologie van Rokform ontdek je nieuwe manieren om je telefoon te gebruiken, van een onopvallend GPS-navigatiesysteem tot het instellen van een timer in de sportschool. Met een breed scala aan kleuren kun je je favoriete hulpmiddel voor werk en ontspanning verlevendigen.

* Magnetische roklock-plug inbegrepen: twee magneten zorgen voor een superieure magnetische bevestiging.
* Dubbele samengestelde ultralichte: het schokbestendige geval kenmerkt onze beschermende harde polycarbonaat buitenkant met zachte schokbestendige binnenkant.
* Het meest beschermende geval: overtreft militaire dalingstestnormen MIL-STD 801G-516.6 zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je telefoon een keer valt.
* Twist lock systeem: monteer je telefoon op een verscheidenheid aan optionele accessoires voor fietsen, auto's, motorfietsen en meer
* Magnetische technologie: speciaal ontworpen Neodymiummagneet staat het toe om je telefoon aan bijna om het even welke magnetische oppervlakte te plakken en het zal je GPS, creditcards, WiFi, Apple Pay, Bluetooth, camera of gegevensoverdracht niet negatief beïnvloeden.


Specificaties

Artikelcode306801P
EAN Code0812515031369
MerkRokform
Geschikt vooriPhone 11 Pro Max
TypesSmartphone