Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title
$title
$title

Crystal Clear iPhone 11 Pro

Merk
Rokform
Types
Smartphone
Kleur
Clear
Geschikt voor
iPhone 11 Pro
Serie
Crystal Clear
Artikelcode306020P
EAN Code0812515031215
 
Adviesprijs incl. BTW€ 34,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!

Deel

Beschrijving

De All-New Crystal Wireless Case biedt je iPhone 11 Pro alle bescherming die je van een Rokform Case verwacht met behoud van een slank, lichtgewicht ontwerp. De Crystal Wireless Case grijpt elk magnetisch oppervlak aan. Ontdek nieuwe manieren om je iPhone 11 Pro te gebruiken met de magnetische technologie van Rokform, van een onopvallend GPS-navigatiesysteem tot een receptenboek in de keuken. De Super grip telefoon vent mount is perfect afgestemd op de Crystal Wireless Case voor de ultieme stealth auto mount.

* Magnetische roklockplug inbegrepen: twee magneten zorgen voor een superieure magnetische bevestiging.
* Dubbele samengestelde ultra licht: schokbestendig geval kenmerkt onze beschermende harde polycarbonaat buitenkant met een zachte schokbestendige binnenkant.
* Slank ontwerp: de hele dag zeszijdige 360-graden dubbele samengestelde bescherming met een slank ontwerp zonder de bulk
* Gemakkelijk te gebruiken twist lock systeem: laat het toe om je telefoon veilig te monteren aan een verscheidenheid van accessoires voor fietsen, auto's, motoren en meer.
* Magnetische technologie: speciaal ontworpen Neodymiummagneet laat het toe om je telefoon aan bijna om het even welke magnetische oppervlakte te plakken. Dit zal je GPS, creditcards, WiFi, Apple Pay, Bluetooth, camera of gegevensoverdracht niet negatief beïnvloeden.