Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title
$title
$title
$title
$title

Low Pro Aluminium Magnetic Phone Mount

Adviesprijs incl. BTW€ 24,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!


Beschrijving

- De ultieme handsfree ervaring
- Maakt gebruik van de Roksafe magneettechnologie
- Super sterke magneet
- Werkt op iedere vlakke ondergrond
- Ontworpen in Californië

In De Doos:
- BAM Car Dash Mount

De discrete Rokform Lil'Rok Magnetic Mount is een houder gemaakt van een zeldzame aardmagneet. Deze magneet zorgt voor een extreem sterke, veilige bevestiging van je smartphone. Je kunt er zeker van zijn dat wanneer je deze Magnetic Mount gebruikt, met een compatibel Rokform smartphone hoesje, je smartphone stevig op z'n plaats blijft.
Je kunt de Rokform Mount natuurlijk ook gebruiken om handsfree te bellen of gebruik te maken van navigatie en muziek. Gebruik je smartphone optimaal door je eindbestemming in te vullen, de smartphone te bevestigen en je bent klaar om te vertrekken! De RMS Car Dash Mount zorgt dat je altijd veilig en op tijd op je eindbestemming aankomt.
Sinds 2011 is Rokform de pionier in Safe Magnetic Mounting. De Rokform Lil'Rok Magnetic Mount is dan ook gegarandeerd veilig en heeft geen invloed op GPS, Bluetooth, WiFi, Creditcards, Apple Pay, Data transfer of de camera op je smartphone. Je kunt hem voor bijna alles gebruiken! Van kantoor tot auto, in de buurt van de garage of in huis. Plak simpelweg de mount op een vlak en schoon oppervlak en laat de magneet het werk doen.


Specificaties

Artikelcode332001P
EAN Code0817667015656
MerkRokform