Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

Meer informatie over  Gear4? Ga naar https://www.zagg.com/en_us/gear4

Meer informatie over de producten? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact met 2moso op: sales@2moso.com of +31 (0)10 590 30 70

Deel deze pagina
Klik hier voor alle producten

Gear4

Bij Gear4 begrijpen ze dat je smartphone meer is dan alleen je telefoon. Tegenwoordig is je telefoon bijna je persoonlijke assistente en beheert het je leven: je afspraken, foto's en handige apps. Daarom wordt er bij alle cases gebruik gemaakt van D3O technologie. Deze technologie is al jaren bekend onder motorrijders, atleten en zelfs het leger.

Het materiaal biedt de dunste en meest ontwikkelde bescherming tegen vallen en stoten. D30 materialen worden gemaakt van een combinatie van geavanceerde polymeerchemie en een hypermodern ontwerp. De gebruikte materialen zijn zacht en flexibel, maar reageren anders wanneer er kracht wordt uitgeoefend.
D30 absorbeert de energie tijdens een schok of val, waardoor de hoeveelheid kracht die wordt overgebracht op je toestel wordt verminderd in vergelijking met standaardschuimen.

Dit betekent trouwens niet dat er concessies te hoeven worden gedaan op stijl. De cases zijn dun, compact, lichtgewicht en er is er altijd wel één die bij je past. Daarnaast zorgen ze natuurlijk voor ultieme bescherming van je smartphone.