Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title
$title
$title

MagConnect Standard Tray iPad Pro 11"

Adviesprijs incl. BTW€ 39,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!


Beschrijving

De MagConnect Tablet Back Cover voor de iPad Pro 11" is de perfecte oplossing om de bruikbaarheid van je tablet te vergroten. Deze achterkant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ultradun en extreem licht, waardoor het grootste deel van je tablet en de achterkant wordt beschermd tegen elke krassen. Deze achterkant biedt ook eenvoudige toegang tot poorten en knoppen.

Deze achterkant is compatibel met alle MagConnect-montages van The Joy Factory. Gebouwd met koolstofvezelarmen, breiden deze steunen je bruikbaarheid uit door uw apparaat precies te plaatsen waar je het nodig hebt. Met onze MagConnect-technologie waarop patent is aangevraagd, verhoogt het koppelen van je iPad-achteromslag met een MagConnect-vatting de productiviteit en breidt het de bruikbaarheid uit.

Deze achterkant is ook te gebruiken met onze verstelbare universele draagriem voor totaal comfort en extra gemak bij het dragen van uw apparaat.
- Compatibel met iPad Pro 11"
- Compatibel met MagConnect Mount System, waarmee u uw bruikbaarheid kunt uitbreiden met onze verschillende houders die geschikt zijn voor uw behoeften
- Monteert en demonteert eenvoudig aan alle MagConnect-steunen via een magneet
- Compatibel met Apple Pencil 2e generatie koppelings- en oplaadtechnologie
- Pairable met de universele draagriem met draaibare connector om gemakkelijk te schakelen tussen staande en liggende modus


Specificaties

ArtikelcodeMMA700
EAN Code0817713018068
MerkThe Joy Factory
Geschikt vooriPad Pro 11 (2018)
TypesTablet