Loader

Reseller worden?

meer informatie

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!
Loader

Reseller worden?

Meld je aan voor meer informatie


meld mij aan!

$title
$title

Extended RokLock Car Dash Mount

Merk
Rokform
Kleur
Black
Artikelcode330799
EAN Code0817667010668
 
Adviesprijs incl. BTW€ 11,99

U kunt nog geen bestelling plaatsen
omdat u nog niet bent ingelogd!

Deel

Beschrijving

- Te bevestigen op de meest harde, schone, soepele en vlakke ondergronden
- Plaats je telefoon in een de verticale of horizontale modus
- Stevige polycarbonaat constructie
- Compatibel met alle Rokform Mount telefoonhoesjes
- Ontworpen in Californië

In De Doos:
- Verlengde RokLock Car Dash Mount

Met het unieke Rokform RMS draai- en vergrendelsysteem kun je je telefoon eenvoudig en veilig bevestigen op een vlakke ondergrond in je auto. Draai simpelweg de achterkant van je Rokform Mount case in de Car Dash Mount en hij zit stevig vast! het RMS systeem zorgt ervoor dat je telefoon op zijn plaats blijft én is speciaal ontworpen om te beschermen tegen ongewenste valpartijen.
Je kunt de Extended Rokform Mount natuurlijk ook gebruiken om handsfree te bellen of gebruik te maken van navigatie en muziek. Gebruik je smartphone optimaal door je eindbestemming in te vullen, de smartphone te bevestigen en je bent klaar om te vertrekken! De Extended RMS Car Dash Mount zorgt dat je altijd veilig en op tijd op je eindbestemming aankomt.
De Extended Rokform Car Dash Mount is gemaakt van stevig polycarbonaat en is gebouwd om de slijtage van het alledaagse gebruik te doorstaan. Het product is heel veelzijdig en stelt je in staat om je smartphone verticaal of horizontaal weer te geven.
Je kunt de Mount dus voor bijna alles wel gebruiken! Van kantoor tot auto of rond de garage of in huis, je bevestigt simpelweg de onderkant op een schoon, hard en vlak oppervlak en klaar ben je.