Import en distributie van de meest innovatieve, exclusieve accessoires voor mobiele elektronica in de Benelux.

Import and distribution of the most innovative, exclusive accessories for mobile electronics in the Benelux.

Les plus innovantes, accessoires exclusifs pour l'électronique mobile

nl en fr
Header2015-2 image


Zakelijk

Om ook aan zakelijke wensen en behoeften te voldoen, richt 2moso zich met een specifiek assortiment voor tablets, smartphones en notebooks op de zakelijke markt. Werkefficiëntie speelt een grote rol bij het selecteren van de juiste zakelijke merken en producten. De producten voor opladen, synchroniseren en beveiligen binnen zakelijke omgevingen zijn veelal maatwerkoplossingen die tal van mogelijkheden bieden.

Een aantal merken uit het zakelijke kernassortiment van 2moso:Kanex heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van producten en oplossingen op het gebied van Apple en iOS verbindingen en aansluitingen. Zo kunt u met de producten van Kanex onder andere een eigen lokale cloud in een klaslokaal maken, alle Mac computers verbinden met monitoren, projectoren en HDTV’s en Mac apparaten aansluiten op externe displays. Kanex is voortdurend bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van producten voor thuis- en professioneel gebruik.

Het assortiment van The Joy Factory bevat enkel producten die het leven en werken een stuk gemakkelijker en aangenamer maken. Iedereen, in het bijzonder zakenmensen, ervaart de handige accessoires van The Joy Factory als een welkome aanvulling op hun technologische behoeften. Een bijzonderheid hierbij vormt de groep mindervaliden die de hulpmiddelen van The Joy Factory goed kunnen toepassen in hun dagelijkse leven.

mophie, gevestigd in Californië, is producent van intelligente mobiele apparaten en accessoires en tevens een bekroonde ontwerpstudio. Het bedrijf wordt alom erkend en geprezen voor haar creatieve ontwerpen en innovatieve oplossingen. mophie is de trotse ontwikkelaar van de juice pack, de allereerste draagbare batterijcase die het ‘Works with iPhone’ label draagt en erkend wordt door Apple Inc.Alle mophie producten worden ontwikkeld om in de alledaagse behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voorzien en zijn naadloze integraties van industriële, elektronische, software en artistieke ontwerpen. mophie streeft ernaar om producten te leveren die bekend zullen staan om hun slimme ontwerpen en innovatieve oplossingen.

Vogel's creëert producten die een extra dimensie toevoegen aan uw manier van wonen en werken. Bedrijven en mensen over de hele wereld gebruiken het assortiment steunen en bevestigingssystemen van Vogel's om hun audiovisuele en multimediale ervaringen te verbeteren. Veel producten van Vogel’s hebben wereldwijd erkenning gekregen in toonaangevende designfora en hebben prestigieuze designprijzen gewonnen, waaronder de Dutch Design Award.Ga voor ons complete zakelijke assortiment naar de webshop.


Deel deze pagina op:

2moso      Wouwermanstraat 2      3141 GL Maassluis      +31 (0) 10 590 30 70        info@2moso.com

2moso      Wouwermanstraat 2      3141 GL Maassluis     The Netherlands     +31 (0) 10 590 30 70      info@2moso.com

2moso      Wouwermanstraat 2      3141 GL Maassluis     Pay Bays     +31 (0) 10 590 30 70      info@2moso.com

© 2013 2moso | Design: Komplot.com