Import en distributie van de meest innovatieve, exclusieve accessoires voor mobiele elektronica in de Benelux.

Import and distribution of the most innovative, exclusive accessories for mobile electronics in the Benelux.

Les plus innovantes, accessoires exclusifs pour l'électronique mobile

nl en fr
Header2015 image

 

Sport

De digitale sporter heeft verschillende merken in haar assortiment. Deze gespecialiseerde merken bieden producten die je iOS of Android device transformeren in een heuse sportcomputer. Tevens heeft De Digitale Sporter speciaal voor jou slimme oplossingen die je smartphone en je sportieve leven verrijken. Hieronder vind je een overzicht met de merken.

Runspecialist.nl is de webshop van 2moso, wij zijn distributeur van diverse merken sport accessoires met name gericht op de hardloopsport.
In ons assortiment vind je onder andere sport armbanden, sport heupbanden, drinkgordels en speciale veters voor hardloopschoenen. Deze producten zijn een aanvulling voor iedere hardloper, recreatief wandelaar maar zijn bijvoorbeeld ook praktisch voor mountainbikers, wielrenners of tourfietsers. Een van onze bekendste merken is Tune Belt, dit merk is zeer populair bij vele hardlopers door de hoge kwaliteit, het goede draagcomfort en de functionaliteit. Deze armbanden, gemaakt van neopreen passen vrijwel om elke arm en zakken niet af! Een ander populair merk is Fitletic, dit merk gericht op oplossingen voor om het middel produceert hoogwaardige en praktische heupbanden voor hardlopers, wandelaars en fietsers. De producten zijn voorzien van degelijke ritsen, verstellers en clips, ze zijn ontworpen om gebruikt te worden tijdens lange afstanden en hebben een lange levensduur.

Avanca

Bij Avanca draait alles om smartphones, tablets en laptops. Avanca ontwikkelt accessoires voor alle mobiele apparaten. Met een passie voor mooi design en goedwerkende producten zoekt Avanca niet naar een standaard functionaliteit. Functionele innovaties met een mooi design, dat is waar Avanca voor staat! 

Copy of BSXinsight Logo

BSX Athletics is een sporttechnologiebedrijf dat slimme technologie ontwikkelt voor atleten. Vanuit Austin, Texas, USA transformeert BSX de manier waarop atleten trainen en meten. Het bedrijf is opgericht in 2012 met de missie om atleten hun persoonlijke records te laten verbeteren door relevante, toegankelijke en resultaat gerichte inzichten te geven. Hardlopers kunnen met BSXinsight het meeste uit elke kilometer halen. Breng je workout naar een hoger plan! 

Earhoox; licht, duurzaam én gebruiksvriendelijk. Geniet ieder moment van de dag van je muziek, ongeacht of je aan het sporten bent. De oordopjes van Earhoox zijn water- en weerbestendig en ideaal voor sportactiviteiten binnen en buiten. De gepattenteerde oordopjes blijven zelfs tijdens inspannende activiteiten goed zitten. Earhoox heeft de "Earpods" en de "Earbuds" in het assortiment. De Earpods zijn geschikt voor de nieuwe oortjes van Apple en de Earbuds zijn geschikt voor vrijwel alle ronde oordopjes en Bluetooth headsets.  

Fitletic is een bedrijf dat allerlei accessoires maakt voor het hardlopen. Het bedrijf heeft verschillende sport belts die het hardlopen een stuk efficiënter maken. Alle Fitletic producten zijn zorgvuldig ontworpen om keer op keer nieuwe ervaringen te beleven. Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is de kern van alles wat Fitletic doet, nu en in de toekomst. 

PIQ Sport Intellegence is een merk dat "PIQ Robots" heeft gecreëerd voor vijf verschillende sporten in samenwerking met grote merken, namelijk; Everlast, Babolat, Mobitee, North Kiteboarding en Rossignol. De Robots zijn enorm handig voor tijdens het sporten. Ze bevatten namelijk een tracker die je enorm veel inzicht biedt in je spel. Door middel van een applicatie, die op je smartphone te downloaden is, kun je alle aspecten die de PIQ Robot voor je onderzoekt, goed bekijken. De Robot is er voor de sporten; boksen, golfen, tennissen, kiteboarden en skiën. 

Re:claim is een van de eerste merken die speciaal wasmiddel en wasverzachter heeft ontwikkeld voor sportkleding. Het assortiment van Re:claim bestaat uit twee verschillende wasmiddelen, eentje met en eentje zonder parfum. Naast de wasmiddelen is er ook een wasverzachter die je wasbeurt helemaal compleet maakt en ervoor zorgt dat je sportkleding in optimale conditie blijft. Om je sportschoenen of bijvoorbeeld je tas fris te houden is er de Re:claim was-spray. Met een spuitje van deze spray blijven al je sportspullen fris ruiken.

’s Werelds eerste vermogensmeter voor het hardlopen meet loop efficiëntie, en biedt gepersonaliseerde prestatiebevorderende trainingen.
Stryd is een kleine draagbare power meter die je op je schoen kunt vast klikken. Het meet meer dan twaalf waarden, zoals prestatie, techniek, spierkracht en conditie, net als de externe hardloop omgeving, en voegt deze waarden samen in 1 gegeven, vermogen. Het vermogen is de sleutel tot het monitoren van trainingsintensiteit (inspanning) en efficiëntie. 
Vermogen is al jaren een vaste waarde bij het fietsen. Stryd brengt deze revolutie nu naar het hardlopen!

Tune Belt is geboren uit de wens om tijdens het sporten te luisteren naar je eigen muziek. Tune Belt is de oorspronkelijke bedenker van dragers van elektronische apparaten. Tune Belt biedt het meest volledige assortiment van producten voor smartphones die voldoen aan alle eisen van klanten voor de beste levensstijl. 

Wahoo logo

Wahoo Fitness is het beste op het gebied van smartphone fitness. Het merk is opgericht in 2010 met als enig doel het verbinden van de iPhone met fitness - hardlopen, fietsen en trainen. Inmiddels zijn de accessoires van Wahoo Fitness geschikt voor zowel Android als iOS devices, Windows computers en laptops. Zo verandert jouw device in een alles-in-één trainingspartner. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of een workout, Wahoo Fitness producten helpen je doel te bereiken!

Watteam is opgericht door drie enthousiaste fietsliefhebbers die de noodzaak voelde om een professionele maar vooral betaalbare powermeter te ontwikkelen. Na jaren van productie werd in 2014 dan eindelijk de eerste add-on powermeter op de markt gebracht. 
Bij Watteam zijn ze ervan overtuigd dat fietsers op ieder niveau gebruik moeten kunnen maken van alle faciliteiten op het fietsgebied. Als amateuristische fietser wil je namelijk verzekerd zijn van het feit dat je het beste uit je trainingen haalt. Vanaf nu is dit mogelijk met de powermeters van Watteam. 

Ga voor ons sportassortiment naar  www.dedigitalesporter.nl 


Deel deze pagina op:

2moso      Wouwermanstraat 2      3141 GL Maassluis      +31 (0) 10 590 30 70        info@2moso.com

2moso      Wouwermanstraat 2      3141 GL Maassluis     The Netherlands     +31 (0) 10 590 30 70      info@2moso.com

2moso      Wouwermanstraat 2      3141 GL Maassluis     Pay Bays     +31 (0) 10 590 30 70      info@2moso.com

© 2013 2moso | Design: Komplot.com