Import en distributie van de meest innovatieve, exclusieve accessoires voor mobiele elektronica in de Benelux.

Import and distribution of the most innovative, exclusive accessories for mobile electronics in the Benelux.

Les plus innovantes, accessoires exclusifs pour l'électronique mobile

nl en fr
Header2015-3 image

Over 2moso

2moso is één van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica, zoals iPhones, smartphones, iPads, tablets en Mac. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt hun leidende rol door vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat. 2moso is uiterst selectief bij het opnemen van nieuwe merken om toe te voegen aan hun portfolio. Een nieuw merk moet voldoen aan de hoge normen die door 2moso ingesteld zijn en moeten zich ook onderscheiden door het aanbieden van innovatieve, exclusieve, betrouwbare en functionele producten. 

2moso vertegenwoordigt momenteel een uitgebreid assortiment van gerenommeerde internationale merken binnen Nederland, België en Luxemburg. Veel van 2moso’s kwalitatief hoogwaardige merken en producten zijn voorzien van exclusieve merkrechten en bieden unieke kansen voor zowel resellers en leveranciers in de Benelux. En dat is zeker iets om trots op te zijn!

Onze visie “2moso biedt de meest innovatieve en exclusieve mobiele elektronica accessoires in Nederland, België en Luxemburg. 2moso streeft ernaar om de behoeften van de “digitaal georiënteerde consument” te vervullen door het opbouwen en onderhouden van relaties met zowel cliënten als leveranciers.” 

Strategie

2moso is kieskeurig met het opnemen van nieuwe merken en stelt hieraan hoge eisen. Een merk moet zich onderscheiden door innovatieve, exclusieve, betrouwbare en functionele producten aan te bieden. De uniek samengestelde portefeuille van diverse merken en producten is zeer aantrekkelijk gebleken voor leverancier en reseller. De leverancier is ervan verzekerd dat zijn merk is ondergebracht bij een dynamische partij die actief contact onderhoudt met resellers. 

2moso streeft ernaar de wensen te kennen van de eindgebruiker, de reseller en de leverancier om toegevoegde waarde te creëren door:

 • trendwatching van nieuwe ontwikkelingen en producten;
 • vermarkten van merken samen met leveranciers & resellers;
 • relatiemarketing met leveranciers & resellers;
 • intensieve contacten met relevante media;
 • continue onderzoeken van de klantbehoefte (eindconsument en afnemers). 

Producten

Het assortiment van 2moso laat zich onderverdelen in de volgende segmenten:

 • Apple accessoires
 • Smartphone & tablet accessoires
 • Digitale Sport & Health “appcessories”
 • Business to Business

Inkoop & Logistiek

De producten van 2moso worden wereldwijd ingekocht, met name vanuit de Verenigde Staten en Hong Kong. Voor het vervoeren van de inkomende goederen maakt 2moso gebruik van diverse logistieke partners met goede netwerken in elk land van herkomst zodat het transport snel, veilig en kostenefficiënt verloopt.

2moso is voorraadhoudend in het magazijn in Maassluis. Hierdoor kunnen de klanten binnen 24 uur worden bediend. Onze besteltijden zijn verruimd. Alle bestellingen die op reguliere werkdagen vóór 15.00 uur bij ons binnen zijn, worden dezelfde dag nog verwerkt. Hierdoor kunnen artikelen die op het moment van bestellen op voorraad zijn, de volgende dag bezorgd worden.


Sales

“Klantbehoefte & klantwensen”: dát is de focus binnen het salesteam van 2moso. Met klantbehoefte gaat 2moso verder dan het proactief aanbieden van de nieuwste producten naar de verkooppunten. Er wordt geanalyseerd wat de eindconsument wenst en wat de recente trends zijn.

Daarnaast beweegt 2moso zich binnen een zeer divers klantenbestand waarbij persoonlijk contact en goede bereikbaarheid belangrijke waardes zijn en iedere klant wordt gerespecteerd, ook de kleine. 2moso onderhoudt het contact met haar resellers door hen regelmatig te bezoeken, samples aan te bieden en proactief over (nieuwe) producten, merken en ontwikkelingen te informeren.


Marketing

Het brandmanagement van 2moso heeft als doel per merk een duidelijke marktbenadering te formuleren. Hierdoor krijgt ieder merk zijn eigen doelstellingen, USP’s en marketingactiviteiten, om zodoende naamsbekendheid van de merken en producten te bereiken en behoefte in de markt te creëren. Belangrijk hierbij te vermelden is dat de sportmarkt en de B2B markt een geheel eigen benadering en marketinginvulling krijgen.

2moso promoot de merken in het assortiment zo actief en optimaal mogelijk onder de juiste doelgroepen, zowel via magazines als via online kanalen door het inzetten van:

 • recensies in magazines en op diverse sites en blogs;
 • advertenties & advertorials;
 • nieuwsbrieven;
 • bezoek en deelname aan vakbeurzen;
 • social media: Facebook & Twitter.

Per doelgroep kiest 2moso steeds de bijpassende middelen om hen te bereiken. De komende jaren blijft de focus gericht op accessoires voor Apple producten en andere populaire tablets en smartphones. Daarnaast zal de aandacht ook uitgaan naar digitale accessoires voor sport & health en oplossingen voor de zakelijke markt.


Deel deze pagina op:

2moso      Wouwermanstraat 2      3141 GL Maassluis      +31 (0) 10 590 30 70        info@2moso.com

2moso      Wouwermanstraat 2      3141 GL Maassluis     The Netherlands     +31 (0) 10 590 30 70      info@2moso.com

2moso      Wouwermanstraat 2      3141 GL Maassluis     Pay Bays     +31 (0) 10 590 30 70      info@2moso.com

© 2013 2moso | Design: Komplot.com